לקראת היציאה לחופשת הקיץ: קמפיין לבטיחות בדרכים בכפר יונה - "מצילים את הולכי הרגל – נלחמים על החיים"

הרשות הלאומית לבטיחות בדרכים בשיתוף עם עיריית כפר יונה, העלתה בימים אלה קמפיין "מצילים את הולכי הרגל – נלחמים על החיים".

במסגרת הקמפיין, הוצבו שלטים ברחבי העיר, הקוראים לנהגים להתייחס לציבור הולכי הרגל בזהירות רבה, בדגש על נושא מתן זכות קדימה לילדים ולקשישים תחת הסיסמא "יעלי תעצרי, אני רוצה לעבור" ו"אבא תעצור, אני רוצה לעבור".
הקמפיין הינו חלק מקמפיין ארצי של הרשות הלאומית לבטיחות בדרכים, אשר מטרתו העלאת מודעות ויצירת בסיס לשינוי התנהגותי של הנהגים והולכי הרגל.
ראש העיר כפר יונה, אפי דרעי: "עיריית כפר יונה, רואה בחינוך לזהירות ולבטיחות בדרכים, משימה לאומית חשובה שמטרתה שמירה על חיי אדם ומניעת תאונות דרכים. אני קורא לכל התושבים לנהוג בזהירות בכבישים ובמעברי החציה, בפרט לקראת היציאה של ילדינו לחופשת הקיץ".
ויקי גלאם, מנהל המטה העירוני לבטיחות בדרכים וזה"ב: "חשיבות הקמפיין נועדה בעיקר כדי למקד את תשומת לבם של התושבים, לקבל החלטות נבונות בעת התנהלותם בדרכים ובאזור בתי הספר, הן כהולכי רגל והן כנהגים ברכב".

לפרטים: אבריאל בן דור (דובר העירייה) 0548170101